Saturday, January 18, 2014

FRAME OF THE YESTERYEAR PART 6

"Monitor2"
"GoYen"
"nama dia punya sedap, esh, panggil lah nama betul"
"hehehe, okay Teacher"
"SOLEHIN"

*******

"Abg2"
"Ha, na apa"
"Na pegang tangan "
"nah"
"ihik2"
" ada relevan jugak ko jadi assistant monitor , hahahah"
" kalau ikut hati, aku lempaq sorang2 dgn lontar peluru, yang cadang idea kreatif tu"
"jangan marah, hang comey kalau marah , aku terpikat"
"blah" ( muka merah)
" AQILAH MALEK"


*******

" List calon MPP dah keluar "
" Lalalalala"
" nama ko ada "
* Ah sudah =.="

*
*
*
*
Masuk sekalik 4 org Interview, mmg sah2 lah kena compete habes. 3 orang sebelah semua hebat pandai cakap mcm Lawyer menang kes.
Aish. 

sebelum tu...Datin muka senyum ja tanya result. hahahahaha. gelak2. muka serius. gelak2. nasib Yeop back up.

********

" Result dah keluar"
"Datin ckp kat depan"
"lalalalaalala"
 Tepuk tgn . Form 2 sorang dapat
hahahahahaha

"Eh mana Jane"?

*********

Tingkatan 2 ajar cara bukak mata dengan bukak. Terjerumus dgn silap lampau, itu biasa,
Form 2 feeling ada sikit jadi senior adek bawah satu level.
Merasa lah jugak dapat panggilan "akak" "abg". walaupun tahu itu terpaksa. hahahaha
Paling ta tahan..


"wei, adik dorm hang bt  masalah"
"Diri pun ada masalah" 
"ni nak tgk adek"
hahaha ( gelak tak bertanggungjawab )

Jenuh pikir masuk otak kiri kanan . Apsal sistem sekolah time tu bagi budak form 2 dok ngan form 1. Nama ja naek satu tingkat, tapi perangai kalah form 1. hahaha.  Time ni la pandai menerima dan diterima. hamboi :P.



dan kesudahannya, baru sedar realiti. na masuk form 3 dah ?

Kenangan..... Form 2 aku label sikit zaman Jahililah. Takda lah sampai takat bunuh2 anak perempuan tu dalam Syllabus Sejarah tu, mungkin Assabiah kut. Lalaalala. 


Ta lupa Allah InsyaAllah. :)














 *
*
*
*
*
*

" tak bnyak gambar"
"awat"
"time tu zaman suka mencuba"
"ta sempat tangkap gambar"
"busy sgt"
:P 
"hahahaha"

 *



*



*



*



*




*




*





*









" dah nak naek form 3"
" cukup cover tak study"
"entahler"

" yang penting gi cuti akhir tahun dulu"
"  hahahahahha"




bila dah pernah lalu zaman gelap, zaman terang tu lain rasanya, manis



p/s : Kelas form 2 start  kelas 5 M, 5 W, 5 N yang sekarang :)



4 comments: